banner1

Wij leveren bedrijfskleding die goed, creatief en op tijd is!

Overhemden en blouses

Voor een dubbeltje op de eerste rang.

Goede kwaliteit hoeft niet veel te kosten als je de weg maar weet. En die weten wij! U hebt al een blouse vanaf € 15.00 per stuk en een bijpassende sloof vanaf € 10.00. Kortom compleet gekleed vanaf € 25.00 per persoon. Goede katoenstretch kwaliteiten in zeer veel kleuren voor de shirts en een soepele polyester- katoen voor de sloof.

Ideaal voor bedrijven met veel ambulante

Indien u veel pieken heeft en daardoor veel ambulant personeel, heeft u vaak geen zin om veel in kleding te investeren. Er is vaak sprake van verloop en het heeft dan geen zin om persoonsgebonden kledingpakketten te leveren. Met onze budget collectie is uw investering relatief klein en het rendement hoog. Wie wil dat nu niet?


Luxe Overhemden en Blouses

Een strijkvrij overhemd bestaat dat?
Het antwoord is natuurlijk nee. Het wordt u weliswaar zo verkocht maar als u te hard centrifugeert en het vervolgens een halve dag in de wasmachine laat zitten zal u toch echt moeten strijken. Maar welk overhemd strijk je dan in 1 minuut helemaal glad? Juist, die van ons... Wij beschikken over de kennis, de merken en de juiste inzet om u volledig kreukvrij de dag door te komen. En of u nu op een beurs staat en graag 100% katoen wil of juist wat meer body in een mengkwaliteit, wij leveren het!


Special Overhemd.nu

Klik hier... om uw eigen overhemd samen te stellen!