AdobeStock_99191980

Wij leveren bedrijfskleding die goed, creatief en op tijd is!

Representatief

Onderstaande referenties spreken voor zich, in het topmenu vindt u de verschillende branches waarin we actief zijn. Klik hier voor de folders of ga snel naar www.windsorhouse.nl en zie ons complete verhaal over representatieve bedrijfskleding. 

ref-39

STRAK IN HET PAK

Klant: HCM Mannenkoor

"Super geregeld! Als koor hebben we een beperkt budget maar oneindig veel eisen. Roland (XL) had de oplossing voor ons. Iedereen opnieuw opmeten en voorzien van een eigentijds overhemd, een slank vallende pantalon en nieuwe accessoires."

ref-38

DE BEURS WAS EXTRA GESLAAGD

Klant: Philips

"Iedereen sprak ons aan op de beurs. We hoefden bij wijze van spreken op niemand af te stappen, de klant kwam naar ons. Eerste opmerking: "Wat een gaaf overhemd!"

JLM op locatie-47

IEDEREEN HETZELFDE GEKLEED!

Klant: JLM Taxi

Als toonaangevend, Westlands taxibedrijf weten wij als geen ander dat een net voorkomen belangrijk is. Naast het wagenpark hebben we kortgeleden ook onze bedrijfskleding vernieuwd. Door XL Bedrijfskleding zijn we perfect geholpen. Op een speciaal ingeplande middag hebben al onze chauffeurs de kleding kunnen passen. Nog geen week later werden alle pakken geleverd met de gewenste bedrukking. Onze chauffeurs zijn ons visitekaartje, met dank aan de service van Roland van Gulik en collega’s.

ref-28

TOP SERVICE, WAAR VIND JE DAT NOG?

Klant: TCR Middelburg

"Of er nu 3 of 50 mensen gemeten moeten worden, binnen een week is het geregeld. Windsor heeft ons personeelsbestand bijna beter in kaart dan wij. Uniek, ze denken mee, hebben verstand van zaken en nog belangrijker: de lange termijn visie! "