foto-xl

Wij leveren bedrijfskleding die goed, creatief en op tijd is!

Beurskleding

Op een beurs wilt u zich van uw beste kant laten zien. Uw stand is een afspiegeling van uw bedrijf en waar het voor staat. Daarom kiest u er voor om uw mensen bij ons aan te laten kleden...

Van eenieder worden de maten genomen, besproken wat ze gaan krijgen en passant krijgen ze nog tips over hoe de kleding gedragen dient te worden. Kortom een zeer compleet verhaal...
Lees bij de referenties hoe het in zijn werk gaat.

Ook een leuk idee is om zelf uw overhemden samen te stellen. Ga daarvoor naar www.overhemd.nu

Een outfit voor een beurs hoeft niet duur te zijn. Indien u kiest voor bijvoorbeeld een mooi overhemd of blouse inclusief een borduur kunt u bij ons al slagen vanaf € 25,00 per persoon. Een kostuum heeft u al vanaf € 175,00 op maat en wel. Alle reden dus om kontakt op te nemen met een van onze vertegenwoordigers!

Op de site www.beurskleding.nu vind u een uitgebreid overzicht van onze collecties.
Benieuwd wie u voorgingen? Klik op de button.

PrivaVSK-2

Referentie Priva

Priva in de Lier is een toonaangevende onderneming! Regelmatig zijn zij aanwezig op beurzen en organiseren zij open dagen op hun eigen campus. Om hierbij eenheid uit te stralen en aan de bezoekers duidelijk te maken wie wie is, hebben zij ervoor gekozen zich door ons te laten kleden.

Na een uitgebreide passessie zijn de kostuums besteld; geen confectie maar kolberts met een eigen (privablauwe) voering, een mooie geschuurde hoornen knoop en initialen aan de binnenzijde geborduurd.

De week voor de beurs hebben we niet alleen de kleding geleverd maar ook de dames en heren toegesproken. In dit betoog niet alleen een uitleg van hetgeen wij hebben geleverd maar ook even een aantal draagtips.

VWS

Referentie VWS

Door het hele land kleden wij bedrijven... zo ook de firma VWS Flowerbulbs in Broek op Langedijk. Na eerst voor de mannen en dame een mooi kostuum te hebben verzorgd, was nu de vraag naar een wat sportievere outfit.

We hebben gekozen voor een mooie zwarte pantalon met daarop een polo van Cutter & Buck (zie ook de golfkleding). Dit merk heeft een enorme keuze voor dames en herenpolo's in de mooiere kwaliteiten. Vergelijkbaar met merken als Lacoste en Ralph Lauren maar dan met een basiscollectie die immer in alle maten leverbaar is.