xlbedrijfskleding-koor-header

Wij leveren bedrijfskleding die goed, creatief en op tijd is!

Koorkleding

Een koor doet meer dan alleen het zingen van een lied. In onze ogen zijn de koren echte entertainment die voor mensen een complete avond uit verzorgen. Ook de gekozen outfit bepaald een deel van het succes van een optreden..

Bij Windsor House zijn wij gespecialiseerd in het kleden van grote groepen mensen, mede door het feit dat we het juist niet als één grote groep zien! Ieder koorlid krijgt zijn of haar aandacht tijdens het passen van de kleding.. Bij aflevering spreken we de groep nog een keer in zijn geheel toe en vertellen we wat ze krijgen, hoe ze het moeten verzorgen en wat te doen als er vragen of opmerkingen zijn. Kortom we maken het af en compleet!

Lees de referenties om te weten hoe wij werken.

Een koor kleden is een kostbare zaak. Wij helpen vaak met het opzetten van het spaarsysteem en denken mee met de financiële kant van de zaak. Basisproducten en geen grote voorraden zorgen voor een factuur zonder verrassingen en altijd per stuk bij te bestellen.

Een overhemd, strijkvrij, alle maten leverbaar en gegarandeerd 3 jaar naleverbaar inclusief een mooi borduur heeft u al vanaf € 25,00. Een kostuum op maat geleverd al vanaf € 175,00

Groepsfoto_HCM_2007p05

Referentie H.C.M.

Het HCM mannenkoor heeft wel een heel bijzondere outfit! Een schitterende smoking bestaande uit een bordeaux rood colbert en een zwarte pantalon. Een plissee overhemd met een eigen strik maken het geheel compleet...

8 Jaar geleden hebben wij alle mannen gekleed en tot op de dag van vandaag kleden wij de nieuwe leden aan.

Klik hier... voor de website van HCM

Koor-in-Erasmus

Referentie Zoetemeers Mannenkoor

Ook hier was sprake van een unieke samenwerking. Niet alleen had het bestuur van deze club ons gevonden, ook onze leverancier stuurde hen naar ons toe. Kortom, dan moet de samenwerking een succes worden.

Een mooie krijtstreep met een eigentijdse das, dat was de opdracht en dat dit geslaagd is.

Klik hier... om het eindresultaat te bijken.