banner1

Wij leveren bedrijfskleding die goed, creatief en op tijd is!

STAFF ONLY

Created to fit - Designed to impress

Staff Only vertaalt dit naar een passende kledinglijn en biedt u daartoe een uitgebreide collectie stijlvolle zakenkleding, een range van functionele bedrijfskleding met uniforme uitstraling, of een individuele huisstijl: uw eigen identiteit in een exclusieve kledinglijn. Deze collecties onderscheiden zich door hun grote veelzijdigheid: een gevarieerd aanbod voor man èn vrouw, leverbaar in alle confectiematen. Alle onderdelen binnen een collectie zijn los verkrijgbaar en kunnen naar eigen inzicht worden gecombineerd. Er worden hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke stofkwaliteiten toegepast in diverse kleuren en dessins.

In onze collecties treft u uitsluitend Europese stoffen aan die voldoen aan de hoogste normen (kwalitatief en naar milieumaatstaven). Voorts wordt onze kleding geproduceerd in de Europese Unie, dus met inachtneming van arbeidsnormen die voldoen aan de internationaal erkende standaard van de International Labour Organization.

Olymp

Overhemden en tegenwoordig ook blouses van Olymp zijn wat ieder bedrijf voor zijn personeel wil. Elegant, stijlvol en strijkvrij, dat zijn de criteria die u en wij stellen!

Het ultieme gevoel. Mannen en vrouwen die op zoek zijn naar het buitengewone zijn bekend met deze speciale momenten van vreugde en succes. Momenten waarin 'Olympische Hoogten' worden bereikt.

Mannen en vrouwen in Olymp maken indruk, waar ze ook verschijnen. Zij zetten de toon met een eersteklas outfit en dat is precies hetgeen wat Olymp te bieden heeft. Windsor House heeft een enorme voorraad voor snelle leveringen. Uiteraard voorzien wij de hemden desgewenst van uw logo.

Wilvorst

Jacquets zijn er in meerder soorten en kwaliteiten. Maar u weet dat alleen het jacquet van Wilvorst stijlvol genoeg is om uw werk te doen. Deze jacquets zijn gemaakt van de mooiste wolmengingen en hebben een zeer goede pasvorm.

Digel

Voor de man die alles al heeft is er nu Digel in onze collectie. Keuze uit 3 stofkwaliteiten, en meer dan 25 verschillende dessins in mix en match! Nee is nu nooit meer een antwoord.

ref-25

DAAR ZIJN ZE PAS KRITISCH!

Klant: Verzamelde leveranciers

"Als we een nieuwe collectie hebben ontwikkeld heeft XL Bedrijfskleding altijd wel aanmerkingen, en altijd onderbouwd. Samen komen we dan altijd tot de oplossing die voor 3 partijen het beste is: Wij, XL Bedrijfskleding maar vooral u als klant!"