banner1

Wij leveren bedrijfskleding die goed, creatief en op tijd is!

Clean plant protocol

Daily Wash Programma (DWP)
In het najaar van 2007 is begonnen XL met een zelf ontwikkeld Daily Wash Programma. Diverse kwekerijen hebben hun toch al uitgebreide protocol, ter voorkoming van virussen, uitgebreid met een aanscherping van hun kledingbeleid. Met XL hebben we voor deze bedrijven een oplossing gecreëerd als hulpmiddel bij virusbestrijding, DWP.

Het houdt in ieder dat het personeelslid, vast of op uitzendbasis, wordt verplicht dagelijks in een schone outfit de kas te betreden. Het vaste personeel hebben we opgemeten en een persoonsgebonden pakket geleverd voor elke dag van de week. In de kleding staat de naam en de dag dat ze deze kleding dragen. Voor het uitzendpersoneel (soms wel 250 man per dag) hebben wij een voorraadkamer ingericht, waar zij 's-morgens een gewassen kledingpakket krijgen aangereikt. Aan het einde van de dag dienen zij dit weer in de betreffende wasmanden te deponeren, waarna de wasserij er voor zorgt dat het op tijd, schoon en gevouwen weer op de planken ligt.

Bij de evaluatie kwam naar voren dat de betreffende kwekers zeer content zijn met het feit dat zij er zelf bijna geen omkijken naar hebben gehad. In 2008 en 2009 hebben we derhalve vele nieuwe klanten verwelkomen die een zogenaamd DWP nodig hebben.

Niet alleen kwekerijen, maar ook bijvoorbeeld zaadhandelaren hebben de weg naar XL Bedrijfskleding gevonden. Het DWP is geschikt voor een bedrijf dat streeft naar optimale kwaliteitsnormen.

Qua kledingkeuze is er van alles mogelijk. Er is een ruime keuze uit bijvoorbeeld broeken, T-shirts en truien. Echter wij hebben wel al een aantal producten geselecteerd op basis van de testresultaten van de wasserij. Bijvoorbeeld onze BDU worker, gemaakt van polyester en katoen. Deze is zowel geschikt voor heren als voor dames, kan talloze malen worden gewassen zonder al te veel kleurverlies en heeft bijna geen krimp. Wij Kunnen de kleding uiteraard zoveel mogelijk aanpassen aan het soort bedrijf en uw persoonlijke voorkeuren.

De wasserij speelt een zeer belangrijke rol binnen het DWP. Wij zullen daarom ook een wasserij voor u kiezen die een zogenaamd validatierapport kan overhandigen, waarin wordt aangetoond dat de was terdege schoon en hygiënisch retour komt, wat natuurlijk van groot belang is binnen dit project!

- XL zal u een hoop dingen uit handen nemen;
- Het aanmeten van persoonlijke kleding pakketten
- De keuze van de wasserij en de bemiddeling met deze partij
- Het inrichten van de voorraadruimte
- Een 2 tot 6 maandelijkse controle

Kwaliteit is onze service!
Niet alleen met betrekking tot de kleding, maar ook de kwaliteit van leveren en communicatie is voor ons van groot Belang!

Vraag nu een offerte aan en krijg een GRATIS wasmachine van Miele.

Voor gedetailleerdere informatie klik hier…

ref-22

CLEAN PLANT

Klant: Plkw Vreugdenhil

"XL weet van de hoed en de rand. Ze adviseerden niet alleen de kleding maar namen ook alle mensen de maat. Tevens verzorgden zij de wasserij waar we al meer dan 4 jaar tevreden mee samenwerken!"

Referenties-DWP2