banner1

Wij leveren bedrijfskleding die goed, creatief en op tijd is!

Polo's en sweaters

Custom made
Wat is er nu mooier dan een kwaliteitsproduct, speciaal voor en door u ontworpen?

Voor een zeer acceptabele prijs kunt u kleding (laten) ontwerpen in uw eigen kleuren. De kleuren van uw bedrijf komen dan bijvoorbeeld terug in de kraag, mouwen, boorden, manchetten en knopenlijst. Originaliteit gegarandeerd! Kortom, U bepaalt!

Custom Made is speciaal ontwikkeld door XL en van toepassing op een scala van producten. Denk aan overhemden, polo shirts, truien en sloven etc. U kunt het allemaal zelf samenstellen.

Ook hier is gekozen voor leveranciers binnen Europa. Bestellen uit een boekje is heel iets anders dan speciaal kleding laten produceren. Alle fabrieken zijn door ons bezocht om te kijken hoe en met wie we zaken doen. Uiteraard is gelet op de omstandigheden waarin de werknemers hun vak uitoefenen maar vaak is de conclusie dat vormen van uitbuiting en kinderarbeid niet voorkomen bij een fabrikant die zich in de bovenlaag van de kwaliteitsnorm plaatst.

Polo’s en sweaters maken wij vanaf 50 stuks, caps vanaf 100 stuks. Overhemden en damesblouses maken we al vanaf 10 stuks en een mooi kostuum kan zelfs worden gemaakt per stuk. Kortom een (te) uitgebreide collectie voor de klant die zich echt wil onderscheiden.

Bel gerust eens voor een afspraak en laat u verrassen door de mogelijkheden en de prijzen van deze wel zeer originele en hoogwaardige kledinglijnen.

Klik op deze afbeelding en ontdek de mogelijkheden.
Of ga naar polo.nu of sweater.nu