banner1

Wij leveren bedrijfskleding die goed, creatief en op tijd is!

Wielerkleding

Sublimeren
Het promoten van uw bedrijf kan op vele manieren. Het aankleden van een eigen wielerteam is op dit moment razend populair. De naam bedrijfskleding is wellicht niet de juiste, maar wij zijn zeer bedreven op het gebied van wielerkleding. Deze artikelen zijn service artikelen die een prominente plek hebben weten te bemachtigen binnen ons assortiment.

De doorslaggevende factor om met wielerkleding aan de slag te gaan is onze directeur Roland van Gulik. Hij fietst jaarrond zo'n 100 kilometer per week en weet als geen ander waar een goed tenue aan moet voldoen. Daarnaast hebben wij een fabrikant in Nederland die onze collecties vervaardigd. Geen discussies meer dus met de bekende merken uit België en Italië over levertijden. Afspraak is afspraak!

Het ontwerpen en produceren van wielerkleding is een goed voorbeeld van de veelzijdigheid van XL Bedrijfskleding. Alles onder één dak, volgens dezelfde voorwaarden.

In onze showroom kunt u diverse ontwerpen bekijken en kan er in samenwerking met een van onze medewerkers een eerste ontwerp worden gemaakt.
Voor de wielerkleding hebben we een passet in huis, die u kunt gebruiken voor maatneming van de wielergroep.

Zodra een ontwerp van een van deze artikelen klaar is en van u goedkeuring krijgt, kunnen de wielertenues al binnen twee á vier weken worden geleverd!

Klik hier... voor onze nieuwe website over wielershirts

Sublimeren-1
ref-19

WAANZINNIG SNEL!

Klant: Lans Tomaten

"Geleverd binnen 3 weken! Wat een prestatie..We hadden een spinning marathon en nog geen officieel tenue. XL hielp ons razendsnel aan een super outfit!"