AdobeStock_86212425

Wij leveren bedrijfskleding die goed, creatief en op tijd is!

XL Top 10

In deze top 10 vind je onze best verkopende artikelen. 

Voor iedereen gelden anderen eisen en wensen als het gaat om kleding. Ieder vak, ieder klimaat en ieder mens is uniek. Toch kunnen wij met onze jarenlange ervaring heel goed helpen de juiste keuze te maken. Deze top tien is dan ook slechts het begin. 

Afbeelding-top10-1-klant-koning
cijfer 1

Uw wensen

Op 1 staat u, de klant die alles wil en verwacht dit bij ons te kunnen krijgen. Als het textiel is hebben wij het antwoord. Wij concurreren met iedereen op ieder vlak en vakgebied. Wilt u de scherpste prijs? Wilt u de allermooiste stoffen? Wilt u volledig ontzorgd worden? Geeft u het maar aan, wij vullen het voor u in!
>> Ja, dit wil ik

Afbeelding-top10-2-Softshell
cijfer 2

Softshell Jas

Waterdicht, ademend en elastisch. Kortom, gemaakt om in te werken en te bewegen. Al onze softshells zijn verkrijgbaar voor dames en heren, maat XS tot met 5XL en in heel veel kleuren. De ideale jas voor ieder bedrijf, elke activiteit en ieder mens.
>> Ja dit wil ik

Afbeelding-top10-3-werkbroek
cijfer 3

Werkbroek

Onze beste werkbroek is zeker niet de duurste! De beste werkbroek is namelijk de broek waar wij duizenden mannen (en dames) in hebben lopen en deze jaar in jaar uit bijbestellen. Met merken als Snickers, Jobman, Projob en Tricorp in de collectie hebben we dus voor iedere job de juiste worker.
>> Ja, ik wil dit

Afbeelding-top10-2-werkjas
cijfer 4

Werkjas

Safety first. Maar ook een lekkere warme jas die ademt, comfortabel draagt en de rug warm houdt. Dat is de omschrijving van deze topper. Uiteraard ook zonder High Visibility maar ook juist geheel High Visibility!
>> Ja, ik wil dit

Afbeelding-top10-5-poloshirt
cijfer 5

Poloshirt

Onze best verkochte polo is een special made polo. Al vanaf 50 stuks zelf samenstellen in 15 kleuren klik snel voor de opties op:

Zelf ontwerpen

of bel en vraag naar de duizenden alternatieven.

Afbeelding-top10-6-tshirt-1
cijfer 6

T-shirts

Tutti Colori, ons best verkochte shirt is er werkelijk in alle kleuren van de regenboog. Simpel, 180grams, zeer scherp geprijs en goed en snel te bedrukken.
>> Ja, dit wil ik

Afbeelding-top10-7-schort-1
cijfer 7

Schorten en sloven

Ook hier is ons beste item simpel. Uiteraard hebben we nog ontelbare mogelijkheden op het gebied van model, kwaliteit en uitstraling maar dit product is de runner van het jaar. Wilt u liever jeans, leer of linnen? Neem snel contact op want onze showroom is volledig ingericht!
>> Ja, dit wil ik

Afbeelding-top10-8-vast-craft
cijfer 8

Craft vest

Niet speciaal om in te werken of in te sporten. Soms wil je gewoon iets moois dat uitstraling heeft en waanzinnig draagt. Dit vest is afgelopen jaar dé runner geweest die voor allerlei doeleinden is ingezet. Sport, evenementen, kerstpakket en ga maar door. Voor dames en heren in 9 kleuren!
>> Ja, dit wil ik

Afbeelding-top10-9-klikriem-1
cijfer 9

Klikriem

De Klikriem is de ideale riem! Deze riem past iedereen, heeft geen gaatjes en kan op elke gewenste maat van de buik worden vastgeklikt. Kijk even op www.klikriem.nl en verbaas u over een stukje vernuft en innovatie.

Afbeelding-top10-10-blouse
cijfer 10

Overhemden

Hoe eenvoudig! 100% Egyptisch katoen, slim fit, regular fit en een dames lijn, uiteraard in 50 kleuren en designs. Wij hebben 5 collecties en 3 fabrieken waar u zelf kunt samenstellen; kijk snel op:

overhemd.nu