top of page

Bedrijfskleding

Wij begrijpen wat je nodig hebt

646110_269498_Preview.jpg

Werkkleding aanschaffen

Werkkleding van XL Bedrijfskleding zorgt ervoor dat jouw medewerkers zelfverzekerd en herkenbaar zijn. Jouw medewerkers goed kleden en stijlen zorgt ervoor dat zij gelukkiger zijn tijdens het werk. Wil je meer van onze collecties zien? Klik dan door naar de pagina of neem even contact met ons op.

Representatieve bedrijfskleding kopen 

Op het gebied van representatieve kleding kunnen we bogen op duizenden mensen die wij om de meest uiteenlopende redenen hebben aangekleed. Dames, heren, koren, uitvaartorganisaties, chauffeurs, beveiligers of voor een beurs of open dag. Onderstaande referenties spreken voor zich, in het topmenu vindt u de verschillende branches waarin we actief zijn. Kijk ook eens op Punto by XL  en zie ons complete verhaal over representatieve bedrijfskleding. 

2962003_271771_Preview.jpg
NonBurgersdijk-5920.jpg

Deze foto is gemaakt door Bloesem Fotografie in samenwerking met NON

Horecakleding en kokskleding 

In onze keuken ontvangen wij u en uw brigade. We hebben de complete collectie horecakleding hangen van o.a. Chaud Devant, Segers, MR/MRS Punto zodat u kunt passen en meten, ruiken en proeven. Van een ieder worden de maten genoteerd want horecakleding is niet alleen een sloof, schort, koksbuis of blouse. In de toekomst hoeft u alleen maar te melden voor wie de kleding is en wij leveren op maat persoonlijk verpakt de kleding af!

Casual bedrijfskleding kopen?

Een trend in de markt is, dat bedrijfskleding steeds meer casual wordt. Medewerkers moeten benaderbaar en open zijn voor klanten en gasten. Daar sluit casual bedrijfskleding kopen goed bij aan. Onze collecties zijn voorzien van alle praktische gemakken zoals voldoende zakken, wind en waterdichte of afstotende stoffen en een groot maatbereik. Alle items zijn te voorzien van logo. Casual bedrijfskleding zetten wij veel in, in de volgende branches; leisure, events & beurzen, sales, retail en merchandise.

2111040_269223_Preview.jpg

We zijn er trots op dat we hoogwaardige producten maken.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Deze klanten gingen je voor

bottom of page