top of page

Jouw impact

Een T-shirt. Wat moet je daar nu van vinden. Nou een heleboel. 

Om te beginnen draag je er vaak 1 en worden ze geregeld gebruikt om iets op te drukken. Denk aan een logo, naam van een band of een evenement. Vaak wordt er dan gekozen voor een budget oplossing aangezien de waarde van het shirt onderschat wordt. Denk aan een introductie week of een waanzinnig concert. Dat wil je altijd blijven dragen dat shirt. Dan is het zonde als die na een paar keer wassen al vaal en vervormd is. 

Dat is nu voorbij. Geschiedenis. Jouwimpact.nl telt en maakt verschil. Vanaf nu telt jouw T-shirt voor jouw event, bedrijf of wat dan ook 3x mee! Dat is namelijk de garantie die wij geven ten opzichte van elk katoenen T-shirt. En daar zijn we zo zeker van dat wij de bespaarde drinkwater liters direct compenseren via Made Blue. 2250 liter per shirt om precies te zijn! BAM!

Duurzaam is ergens heel lang mee doen. Dat vinden alle onderzoekers op dit gebied het meest duurzaam. Zo is ons T-shirt ook ontwikkeld. Om heel vaak te dragen en ook meer dan 150 keer te kunnen wassen. En toen dat was gelukt bleek dat we dus heeeeel veel water besparen. 

Schermafbeelding 2022-11-17 om 10.36_edited.jpg
Intern balkom XL_.png
bottom of page