top of page
upower-scarpe-antinfortunistiche-per-il-magazzino-nl.jpg

Werkschoenen

Bij XL Bedrijfskleding hebben we een nieuw schoenenconcept. Wij begrijpen dat het regelen van gecertificeerde schoenen voor uw medewerkers een tijdrovend proces kan zijn. Zeker als de schoenen ook aan bepaalde normeringen moeten voldoen. Daarom bieden wij u een complete oplossing. Wij komen bij u langs op locatie en leveren een set schoenen waaruit uw werknemers kunnen kiezen en passen. Deze set blijft bij jullie op locatie staan, wij vullen deze set een aantal keer paar jaar aan, of wanneer nodig. Dit bespaart u een hoop tijd en gedoe bij het regelen van schoenen voor uw medewerkers. De passet stellen wij kosteloos ter beschikking, hiermee zijn er geen instapkosten voor u als klant!

 

De werkschoenen zijn van het merk U-Power en zijn speciaal ontworpen om extra energie terug te geven tijdens het lopen. Ze beschikken over innovatieve technologieën die ervoor zorgen dat uw werknemers aan het einde van de dag minder vermoeide voeten hebben. Bovendien zien ze er ook nog eens fantastisch uit, waardoor uw personeel er representatief uitziet op de werkvloer.

Linkin_emo.jpg

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van schoenen. Wij hebben verschillende pasmodellen beschikbaar en altijd schoenen op voorraad om eventueel direct aan een nieuwe medewerker mee te geven. Wij ontzorgen u graag en denken met u mee om ervoor te zorgen dat uw medewerkers altijd zijn uitgerust met de beste schoenen voor alle werkomstandigheden.

 

Met onze XL schoenen service bespaart u niet alleen tijd en gedoe, maar ook geld. Wij zorgen ervoor dat de facturen in één keer worden geregeld en alle gegevens zijn online te bekijken in een duidelijk overzicht. Daarnaast bieden wij veiligheid en comfort voor uw personeel, wat bijdraagt aan een gezonde werkomgeving en waarmee uw medewerkers gelukkig kunnen presteren 😊

 

Kortom, bij ons kunt u rekenen op een complete en uitstekende XL schoenen service. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij uw bedrijf kunnen ontzorgen op het gebied van schoenen voor uw medewerkers.

KOM LANGS OF MAAK EEN AFSPRAAK OM DE COLLECTIE TE ZIEN?

bottom of page